OVER DE INNOVATION PRIZE

Binnen de tuinbouw worden automatisering en robotisering steeds belangrijker. Door het telen, oogsten, sorteren en verpakken in de kas, op het land, loods en/of vertical farm nog verder te automatiseren, kan de tuinbouw grote stappen zetten als het gaat om efficiënte teelttechnieken, arbeidsbesparing, minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en een continu bedrijfsproces.

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) nodigt entrepeneurs uit die een innovatie, oplossing of concept willen ontwikkelen die aantoonbaar bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de onbemande processen in de tuinbouw. De uitdaging staat open voor start-ups of scale-ups die innovatieve technologieën integreren in een eindproduct en bij voorkeur werken aan duurzaamheid of circulariteit. Lees meer.


DOEL

Ontwikkel een innovatie, oplossing of concept welke aantoonbaar bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de onbemande processen in de tuinbouw.

MEER INFO

Neem contact op met Team IMPACT2025 via impact@impact2025.nl

KICK OFF SESSION

Op 30 juli 2020 was er een virtuele kick-off gepland. Tijdens dit webinar hoorde je meer over de Topsector T&U Innovation Prize vertelt de winnaar van 2019 over zijn ervaringen en is er ruimte voor vragen. 

Klik hier om de video terug te kijken.


DATUM

Donderdag 30 juli - 15.30 -17.00 uur


SPREKERS

 
Harry Schmeitz - programmamanager programma IMPACT 2025 

Sadiq van Overbeek - startup Physee en winnaar Topsector T&U Innovation Prize 2019
 
Neil Yorke-Smith, Associate Professor of Socio-Technical Algorithmics van de Faculteit Engineering, Mathematics and Computer Science, TU Delft