RETHINKING HORTICULTURE

UITGESTELD - Innovation Meetup Rethinking Horticulture

Dinsdag 14 april 12:30-16:30 

Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 / Coronavirus hebben we besloten om de Innovation Meetup Rethinking Horticulture van 14 april a.s. te verplaatsen. We informeren u zo snel mogelijk over een nieuwe datum.

De Nederlandse tuinbouw is wereldberoemd vanwege het hoge niveau waarop geopereerd wordt. In de kassen wordt datagestuurd geteeld, kwaliteit en hygiëne zijn gegarandeerd, er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid, en de verschillende schakels in de keten werken efficiënt samen. Kan het dan nog beter? Ja, het kan nóg beter!

De tuinbouw van vandaag staat voor grote uitdagingen. Vaak zijn dat complexe problemen waarvoor de oplossingen niet voor het oprapen liggen. Design Thinking is een methode die zijn waarde bewezen heeft in het oplossen van complexe problemen. Belangrijkste kenmerk van design thinking is dat de behoefte van de gebruiker centraal wordt gesteld bij het zoeken naar een oplossing.

In deze Innovation Meetup presenteren experts van Makerstreet een inleiding in Design Thinking. Makerstreet is bekend als de digitale transformatiepartner van o.a. Bloomon en Hello Fresh. Pieter Hogeveen (The Greenery) laat een concreet voorbeeld zien van Design Thinking in de praktijk. Aansluitend gaat u in kleine groepjes aan de slag met de Design Thinking methode rond een realistische tuinbouw-case. De groepjes worden begeleid door experts van Makerstreet. We sluiten de dag om 16:00 uur af met een netwerkborrel. U gaat naar huis met nieuwe inzichten waarmee u innovatie en transformatie in uw tuinbouwonderneming in gang kunt zetten.

De bijeenkomst is toegankelijk op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een email aan 
impact@impact2025.nl.


Met vriendelijke groet,
Michiel Roelse
operationeel directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen


KEY QUESTIONS VOOR DE MEETUP

In deze Innovation Meetup presenteren experts van Makerstreet een inleiding in Design Thinking. Makerstreet is bekend als de digitale transformatiepartner van o.a. Bloomon en Hello Fresh. Pieter Hogeveen (The Greenery) laat een concreet voorbeeld zien van Design Thinking in de praktijk. Aansluitend gaat u in kleine groepjes aan de slag met de Design Thinking methode rond een realistische tuinbouw-case. 

 

KEYNOTE SPEAKER

In deze Innovation Meetup presenteren experts van Makerstreet een inleiding in Design Thinking

REGISTRATIE

De bijeenkomst is toegankelijk op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een email aan impact@impact2025.nl

LOCATIE EN DATUM

Dinsdag 14 april 
12:30-16:30 (inclusief lunch)

World Horti Center 
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk


MEER INFORMATIE

Neem contact op met Michiel Roelse, operationeel directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen