IMPACT 2025

Via de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) werken bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid met elkaar samen om innovatie in de sector te stimuleren. Sinds 2012 zijn er meer dan 250 onderzoeks- en innovatieprojecten via de topsector gefinancierd. Hierbij zijn circa 400 bedrijven betrokken.

De resultaten van al deze onderzoeken komen terecht bij de R&D-afdelingen van de deelnemende bedrijven. Een deel van het onderzoek blijft alleen op de plank liggen en wordt niet doorontwikkeld tot concrete producten, processen of diensten. Topsector T&U wil ook deze opgebouwde kennis via het programma IMPACT 2025 omzetten naar de markt. Dan pas is er sprake van echte innovatie voor de sector!

Via IMPACT 2025 organiseert Topsector T&U een reeks aan activiteiten om ideeën op te halen en nieuwe partijen betrekken om (bestaand) onderzoek te vertalen naar concrete toepassingen in de praktijk. Op 19 mei vindt het eerste live online event plaats: Root Zone Breeding. Alle andere activiteiten zijn in verband met het Coronavirus verplaatst naar het najaar van 2020. 


Innovatie Meetups

De maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen van vandaag hebben een grote IMPACT op de wereld van morgen. Een goed gesprek over deze veranderingen in de wereld van T&U is broodnodig.

In een serie MeetUps nodigt Topsector T&U geselecteerde stakeholders uit om over deze ontwikkelingen en hun impact met elkaar in gesprek te gaan. Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 / Coronavirus zijn alle MeetUps verplaatst naar het najaar van 2020.


We gaan digitaal!

De wereldwijde maatregelen om het Coronavirus in te dammen, zorgen ervoor dat we niet meer live bij elkaar mogen komen. Maar online mag wel!
Daarom organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen op 19 mei het eerste internationale live online event over kweken: Root Zone Breeding. Niet alleen een webinar, maar ook live netwerken.

Ga in gesprek met internationale sprekers, ontmoet collega's uit de tuinbouw en de academische wereld en doe inspiratie op. En dat allemaal aan je eigen keukentafel onder het genot van een digitale lunch. Reserveer nu een plekje!


Om u te voorzien van nieuwe inspiratie over dit onderwerp, evenals netwerkmogelijkheden met collega's uit de academische wereld en de industrie,

Agenda

«april 2020»
zomadiwodovrza
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

Laatste nieuws

Online Live Event Root Zone Breeding

Op 19 mei organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen het eerste internationale live online event over kweken: Root Zone Breeding. Niet alleen een webinar, maar ook live netwerken.
Ga in gesprek met internationale sprekers, ontmoet collega's uit de tuinbouw en de academische wereld en doe inspiratie op. Reserveer nu een plekje!